1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

II Congrés Nacional de l'Associació Espanyola contra la Mort Sobtada


El 6 d’octubre la Fundació QUAES organitza el II Congrés Nacional de l'Associació Espanyola contra la Mort Sobtada, que se celebrarà a l'Auditori CaixaFòrum Madrid (Paseo del Prado, 36, 28014 Madrid). De 8:30 a 17:15 h. Informació i programa

El Comitè Científic està format per la Dra. Araceli Boraita Pérez, Cap del Servei de Cardiologia del Centre de Medicina de l'Esport de la AEPSAD i representant de la FEC; la Dra. Esther Zorio, Coordinadora de la Unitat de Valoració del Risc de Mort Sobtada Familiar, Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València; la Dra. Alicia Maceira, directora Mèdica de ERESA i la Dra. M. Dolors Masià, Coordinadora del grup de treball de cardiologia de l'esport de l'Associació Espanyola de Cardiologia.

Aquest Congrés divulgatiu en la seva segona edició donarà una visió multidisciplinar de la mort sobtada en l'esport, on alguns dels millors metges de l'esport, cardiòlegs esportius, esportistes i entrenadors dels nostres país es posaran a disposició de la població i informaran i respondran als dubtes més importants d'aquest àmbit.

L'entrada és lliure, només heu d'inscriureus en info@fundacionquaes.com  amb el vostre nom, professió i lloc de procedència.
 

FORNAX 2017 - Lleida 5 d’octubre


FORNAX 2017 a Lleida el 5 d’octubre de 17:45 a 20:30 h. Fornax és un esdeveniment en el qual Esport i Empresa es connecten a través de les Emocions. En el qual participaran ponents de primer nivell amb sorpreses incloses.

Un dia per desconnectar, trobar-te amb amics i conèixer noves persones. Per potenciar les relacions, per seguir aprenent. Per assolir l'eficàcia i l'èxit empresarial. Conferències acompanyades de música i màgia. Un còctel d'emocions. Organitza INGENIO Leadership School. A l’Hotel Comptes d’Urgell (Lleida). Programa i inscripció  La inscripció ara costa 35€, està bonificada pels 30 primers!!Patrocinadores